29 giugno 2013

Fundjavë në Gjirokastër AKT vazhdon udhëtimin e saj promovues në Shqipëri summer 2013


Nën nismën “Nise udhëtimin tënd nga Shqipëria jote” Agjencia Kombëtare e Turizmit ka zgjedhur Gjirokastrën për të gjithë ata që duan të kalojnë një fundjavë jashtë qytetit.
Reportazhi në vijim do të shërbejë si guidë për ata që janë të apasionuar pas turizmit historik, kulturor dhe sportit gjithashtu.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate