27 aprile 2012

Shkolla e mesme "Hoteleri dhe Turizem" Tirane I

Pjese e projektit te konkurist kombetar per konceptin me te mire te sipermarrjes, te organizuar nga British Council and TV Klan.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate