30 aprile 2012

Perqasje,Turi-Klodian Pajuni 25 prill 2012

I ftuar ne emisionin "Perqasje" Klodian Pajuni drejtor i Agjencise Kombetare te Turizmit. Puna e ketij istitucioni per te patur turizem me standarde ne Shqiperi? nevoja per te bere ligj dhe rregull ne nevojen qe ne turizmin e "Detit dhe te Reres" te kete pasterti dhe qytetari? te detyrohen operatoret privat turistik qe perdorin pronen publike per plazhe te bejne te mundur qe per cdo 5 shezlonge te kene nje kosh mbeturinash, per cdo 10 shezlonge nje dush publik e per cdo 20 shezlonge nje tualet publik qe deti te mos kthehet ne nje banjo gjigande publike plote infeksione?! Perdorimi i Monumeteve Kulturore dhe historike ne menaxhim te privateve do te jete eficent? Kultura masive per shqiptaret qe te sillen minimalisht si qytetare dhe te mos e bejne plazhin si nje vend te madh mbeturinash? bashkepunimi me pushtetin qendror, lokal dhe operatoret turistik privat? Sa mund te jemi terheqes per turistet europiane? Sa mund te jemi eficent qe ne shqiptaret kursimet ti perdorim ne plazhe te vendit qe ofrojne standarde? etj...

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate