26 aprile 2012

interviste per Turizmi ne Shqiperi

Për më shumë se gjysmë shekulli, plazhet e shqipërisë ishin të ndaluara për të huajt. Por sot, ky vend ballkanik përpiqet të sjellë sa më shumë vizitorë të huaj dhe t'u tregojë atë që s'kanë pasur rastin të shohin më parë.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate