21 aprile 2012

Perse nje Blog per Hoteleri-Turizem

Nje Blog sherben si bllok shenimesh ku vizitoret mund te lexojne shkrime te ndryshme, per tema te ndryshme. Ky blog lind si nje nevoje e ngutshme per te krijuar nje hapesire konfrontimi, diskutimi dhe informimi mbi tematiken e te rinjeve qe punojne ne TURIZEM. Ketu do te gjeni opinionet nga te apasionuar te turizmit dhe profesioniste te shume sektoreve qe lidhen me te, mendimet, ankesat, pershtypjet mbi udhetimet jo vetem ne Shqiperi, por dhe vendet e tjera te botes qe kane patur rastin t’i vizitojne apo te punojne. Sa me shume pyetje e diskutime te beni aq me shume sqarime do keni...

Mendoheni si nje hapesire, nga e cila mund te perfitojne te gjithe ata persona qe mund te kene deshiren te vizitojne te njejtat vende si per qef dhe per pune, dhe nuk duan te hasin ne nje situat te pa deshirushme.

Nese ju ndihmoni nje person, ai do t’ju falenderoje, dhe e njejta shpresojme te ndodhe me ju.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate