21 aprile 2012

Berisha: Përparësi kanalizimeve në zonat turistike - Top Channel Albania...

Që gjërat mos të lihen për në minutë të fundit kur të ketë nisur sezoni turistik, kryeministri Sali Berisha ka kërkuar në mbledhjen Grupit te Punës për çështjet e ujit dhe kanalizimeve, dhënien e përparësisë absolute përfundimit te procesit të kanalizimeve dhe të impianteve të përpunimit, veçanërisht në zonat turistike.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate