25 aprile 2016

Operatorët italianë: Shqipëria, destinacioni turistik përtej Adriatikut per 2016

krTIRANË, 22 Prill/ATSH/.- Kruja ishte ndër vendet e para që u vizitua nga 50 përfaqësuesit e agjencive turistike italiane që kanë mbërritur në vendin tonë për të promovuar turizmin shqiptar.
Ata patën mundësinë të njihnin nga afër një pjesë të rëndësishme të historisë dhe kulturës në Muzeun “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” dhe Muzeun Etnografik, Krujë.
Ata u shprehën ndër të tjera që “jemi këtu për t’iu thënë turistëve italianë që, nga ana tjetër e Adriatikut është një destinacion shumë i mirë turistik”.
kry50 operatorë turistik italianë kanë mbërritur në vendin tonë për të promovuar turizmin shqiptar. Është hera e parë që një numër kaq i madh kompanish të huaja shfaqin interes për Shqipërinë. Pas mbërritjes në vendin tonë, takimin e parë përfaqësuesit e agjencive e patën në ministrinë e Ekonomisë. Gjatë këtij takimi zv. Ministri Ervin Mete shprehu gatishmërinë për t’u vënë në dispozicion gjithçka që do t’u nevojitet këtyre agjencive për të realizuar qëllimin.
Përfaqësuesit e Agjencive turistike italiane vizituan edhe Bunkart, ku patën mundësinë të njihnin një pjesë të historisë së sistemit komunist përmes këtij bunkeri antiatomik./m.mhttp://www.ata.gov.al/operatoret-italiane-shqiperia-destinacioni-turistik-pertej-adriatikut/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate