18 aprile 2016

Tur çiklistik në Korçë për promovimin e turizmit të aventurës

111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111TIRANË, 18 Prill / ATSH / – Nismës së Bashkisë së Korçës për promovimin e tureve çiklistike të organizuara në këtë qark, këtë fundjavë iu bashkua edhe Agjencia Kombëtare e Turizmit.
Në këtë aktivitet morën pjesë grupe çiklistësh, nxënës shkollash dhe të tjerë të apasionuar mbas pedalimit duke përshkruar një nga inteneraret e përzgjedhur të guidës.
Në fjalën e tij rreth kësaj nisme, Ardit Çollaku, Drejtori i Përgjithshëm u shpreh se AKT mbështet këtë eveniment sportiv dhe kjo është një nismë e shkëlqyer e kësaj prefekture, të cilën ne duam ta shpërndajmë edhe në qytetet e tjera të Shqipërisë në kuadër të promovimit turistik të Shqipërisë.
Vitin e ardhshëm, Shqipëria do të përfaqësohet në Panairin Ndërkombëtar të Shtutgardit, i cili është një nga panairet më të rëndësishëm në botë për sa i përket turizmit të aventurës, ku Agjencia Kombëtare e Turizmit do të jetë prezente me një stendë si “country partner” i këtij panairi.
Gjithashtu, Çollaku ftoi Bashkinë e Korçës që të jetë pjesë e stendës së AKT-së në Panairin Ndërkombëtar të Shtutgardit, që vendi ynë të ketë një prezantim sa më dinjitoz./m.mhttp://www.ata.gov.al/tur-ciklistik-ne-korce-per-promovimin-e-turizmit-te-aventures/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate