24 marzo 2016

Shqipëria po merr pjesë në Panarin Ndërkombëtar të Turizmit, MITT 2016, që po zhvillohet në Moskë, nga data 23 deri 26 Mars

plazhTIRANE, 24 Mars /ATSH/- Shqipëria po merr pjesë në Panarin Ndërkombëtar të Turizmit, MITT 2016, që po zhvillohet në Moskë, nga data 23 deri 26 Mars, ku  marrin pjesë operatore turistike nga e gjithë bota.
Agjencia Kombëtare e Turizmit dhe katër kompani turistike nga Shqipëria, “KLSU Travel”, “Albania Experience”, “Harmonia Hotels Group”, “In Tours Albania”, prezantojnë risitë dhe vlerat turistike, që Shqipëria ofron për vizitorët e huaj.
Delegacionin shqiptarë në Moskë e kryeson Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Turizmit, Ardit Çollaku, i cili do të zhvillojë disa takime me përfaqësues të institucioneve shtetërore dhe të agjencive private turistike në Rusi.
Stenda e Shqipërisë në këtë panair pritet të jetë në qendër të vëmendjes nga operatorët evropian, por edhe ata botërorë. Ndersa vete operatorët turistikë shqiptarë janë optimistë se viti 2016 do të jetë shumë i mbarë për Shqipërinë sa i përket turizmit, kjo bazuar edhe në kontaktet me operatorët e huaj. e,xh/ /a.kehttp://www.ata.gov.al/shqiperia-prezantohet-ne-panarin-nderkombetar-te-turizmit-ne-moske-391384.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate