22 novembre 2014

Salloni Ndërkombëtar i Aventurës dhe Turizmit Luksoz dhe ExpoFaith – Salloni i Turizmit Kulturor dhe Besimit

Spread the sails...
Një ekuipazh i më të mirëve, Klik Ekspo Group, leader i industrisë së Panaireve Ndërkombëtare, nën kujdesin e Ministrisë së Turizmit dhe Zhvillimit Urban, organizojnë shumëdimensionalin “3 Sallone në 1”. ExpoHost – Salloni i Hotelerisë dhe Shërbimeve, Nautica & Auto Show - Salloni Ndërkombëtar i Aventurës dhe Turizmit Luksoz dhe ExpoFaith – Salloni i Turizmit Kulturor dhe Besimit, do të jenë direkët e Panairit, ndërsa në tandem, organizatorët dhe ekspozuesit vendas dhe të Rajonit do ta kthejnë evenimentin në një forum përqasjesh dhe përvojash që çajnë drejt zhvillimit.
http://www.klikekspogroup.com/interna.asp?id=4   
SPREAD THE SAILS...
A crew of the virtuous, Klik Ekspo Group, the leader of the international exhibition industry, under the auspices of the Ministry of Urban Development and Tourism, will introduce the multifaceted "3 in 1" Event. ExpoHost – Salon of Hotels and Services, Nautica & Auto Show – Salon of International Adventure and Luxury Tourism and ExpoFaith-Salon of Culture and Faith Tourism, will be the main masts of the Fair, while in tandem, local and Region’s organizers and exhibitors will turn the event into a forum of experience approaches and exchanges that lead to development and growth.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate