23 novembre 2014

Portiku i muzeut arkeologjik ne Apoloni rrezikon shembjen

Wednesday, 19 November 2014 10:33
  • font size decrease font size increase font size
Portiku i muzeut arkeologjik ne Apoloni rrezikon shembjen.
Portiku i Muzeut Arkeologjk të Apolonisë, një nga objektet arkeologjike me të veçanta në Shqipëri, rrezikon shembjen. Struktura por edhe toka ka shfaqur çarje dhe levizje dhe arkeologet kane larguar menjehere 36 objekte dhe 9 statuja, qe rrezikojne demtimin.Ne kete zone organizohen shume aktivitete kulturore dhe shpesh ka patur edhe kritika per montimin e strukturave, qe mund te demtojne gjithe zonen arkeologjike. Nderkohe qe situata e rrezikshme eshte shfaqur aty prej 4 vitesh.
- See more at: http://radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=82559:portiku-i-muzeut-arkeologjik-ne-apoloni-rrezikon-shembjen&Itemid=575#sthash.WnSb8Bh6.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate