23 novembre 2014

Ministrja e Turizmit ja fondi per promovimin e Shqiperise turistike ne vitin 2015 -

Tuesday, 18 November 2014 11:30
  • font size decrease font size increase font size

Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, Eglantina Gjermeni deklaroi se fondi për promovimin e Shqipërisë turistike për vitin 2015 është 77 milionë lekë. Sipas Gjermenit, gjatë vitit që vjen synohet trajtimi i turizmit si një fushë prioritare e zhvillimit të qëndrueshëm në vend, me një qasje të integruar dhe plotësuese ndërsektoriale, që menaxhon burimet në mënyrë të balancuar, gjeneron zhvillim ekonomik dhe garanton punësim. Po ashtu, Gjermeni theksoi se gjatë vitit 2015 synohet permirësimi i identitetit shqiptar të turizmit në rajon e më gjerë, nëpërmjet zbatimit të Strategjisë së Brandimit të Shqipërisë për turizmin dhe ivestimet.
- See more at: http://radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=82557:ministrja-e-turizmit-prezanton-fondin-per-promovimin-e-shqiperise-turistike-ne-vitin-2015&Itemid=575#sthash.xgde2MJ6.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate