23 novembre 2014

Mozaiku i Tiranes ne proces pastrimi nga specialistet

Wednesday, 19 November 2014 10:35
  • font size decrease font size increase font size
Mozaiku i Tiranes ne proces pastrimi nga specialistet.
Mozaiku i Tiranës, i punuar që në shekullin IV me gurë të vegjël me ngjyra, është duke u pastruar nga specialistët e artit, ardhur nga Durrësi. Sipas Ministrisë së Kulturës, që ka nisur mirëmbajtjen e tij, mozaiku ka një rëndësi shumë të madhe për teknikën e ndërtimit dhe për pasurimin e historisë së kryeqytetit. Nga ana tjetër, ai është në monument që vizitohet gjatë gjithë vitit nga turistët.
- See more at: http://radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=82560:mozaiku-i-tiranes-ne-proces-pastrimi-nga-specialistet&Itemid=575#sthash.u38H3TaN.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate