17 novembre 2014

Në qytetin antik të Antigonesë , në Jug të Shqipërisë, po kryhen gërmime te reja arkeologjike në kuadër të një misioni shqiptar.Studiuesit flasin për daljen në dritë të elementëve të rinj të qytetit dhe për objekte arkeologjike që dëshmojnë për lidhjet me disa qytete në kohët antike.

...

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate