15 maggio 2015

Grupi “Vjesh” i Arbëreshëve të Italisë interpretojnë në FFK në Gjirokastër

.

Grupi “Vjesh” i Arbëreshëve të Italisë ka ardhur në Argjiro Fest_ON me mbështetje të Instituti Italian të kulturës. Artistët që ishin pjesë e grupit përfaqësues në këtë festival pohojnë se janë ndier shumë të vlerësuar që janë pjesë e këtij eventi të rëndësishëm, një urë lidhëse, bashkimi, miqësie e gjaku. 

Këtë monument të rëndësishëm tëkulturës dhe traditës kombëtare e kanë përshëndetur grupe të ndryshme në të gjitha netët e zhvillimit të këtij Fetsivali Folklorik Mbarëkombëtar.

Redaksia Online
(o.b/ Shqiptarja.com)


Grupi “Vjesh” i Arbëreshëve të Italisë” kanë përshëndetur mes emocionesh në Festivalin Folklorik Kombëtar. Ata interpretuan në natën e pestë për të gjithë publikun e këtij festivali. 

- See more at: http://shqiptarja.com/kulture/2730/arb-resh-t-e-italis--vijn--n--gjirokast-r-interpretojn--n--ffk-292520.html#sthash.DoNwE7GI.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate