08 agosto 2015

200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik

200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik

 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
 • 200 monumente kulture në Vlorë shtojnë numrin e vizitorëve në këtë sezon turistik
TIRANË, 8 Gusht / ATSH / – Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare Vlorë që ka nën juridiksionin e saj rreth 200 monumente kulture, gjatë këtij sezoni turistik e ka përqëndruar punën e saj në mirëmbajtjen dhe publikimin e vlerave monumentale të objekteve më të rëndësishme e të vizitueshme të ndodhura përgjatë vijës bregdetare Vlorë – Sarandë.
“Në krahasim me vitin e kaluar vihet re një rritje e numrit të vizitorëve”, thekson DRKK Vlorë.

Sakaq në shërbim të turizmit specialistët pranë kësaj drejtorie kanë përgatitur fletëpalosje, guida dhe postera që bëjnë fjalë për historinë dhe vlerat arkitekturore të monumenteve dhe gjithashtu monumentet janë plotësuar me tabela informuese dhe sinjalizuese në shqip dhe anglisht.
/k.m//m.mhttp://www.ata.gov.al/200-monumente-kulture-ne-vlore-shtojne-numrin-e-vizitoreve-ne-kete-sezon-turistik-297474.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate