17 febbraio 2016

Vendosen tabela orientuese për turistët në zonën Vlorë-Karaburun

tabelatTIRANË, 17 Shkurt / ATSH / – Me mbështetjen e projektit “Toka e Kështjellave dhe Shqiponjave”, PPNEA (Protection and Preservation of Natural Environment in Albania), vazhdon vendosjen e infrastrukturës së informacionit turistik dhe mjedisor në zonat kyçe të biodiversitetit përgjatë bregdetit shqiptar.
Këto janë vendosur në vijën ujore të Gjirit Vlorë-Karaburun, një zonë me vlera të larta natyrore dhe turistike.
Ky projekt do të shtrihet edhe në zona të tjera të bregdetit tonë ku prania e vizitorëve vendas e të huaj është e madhe./m.mhttp://www.ata.gov.al/vendosen-tabela-orientuese-per-turistet-ne-zonen-vlore-karaburun-375074.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate