06 febbraio 2016

Lonely Planet, vlerëson Sazanin si destinacionin turistik për 2016

sazaniTIRANË,5 Shkurt /ATSH N.Lena/ – Lonely Planet, revista prestigjoze e guidave turistike, cilëson Ishullin e Sazanit si një prej destinacioneve më të rëndësishëm për t’u vizituar në 2016. Ky është një vlerësim për turizmin tonë natyror por kryesisht atë kulturor dhe historik.
Vizitorët e huaj vazhdimisht  kane qënë kurioze për natyrën tonë por në veçanti për kulturën dhe historinë e tij.  Kjo është konstatuar nga numri i shumtë i turistëve që kanë vizituar qytetet tona historike si Kruja, Durrësi, Shkodra, Butrinti, Berati dhe Gjirokastra.
Kjo është edhe një thirrje për strukturat përkatëse për të shtuar vëmëndjen ndaj monumenteve tona të kulturës dhe historise dhe qyteteve që i zotërojnë ato.
/f.nhttp://www.ata.gov.al/lonely-planet-vlereson-sazanin-si-destinacionin-turistik-per-2016-369777.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate