14 ottobre 2015

Anija amerikane “Herkules” për eksplorim shkencor të brigjeve tona detare

Anija amerikane “Herkules” për eksplorim shkencor të brigjeve tona detare

AAAnijaTIRANË,13 Tetor / ATSH-N.Lena/ – Bashkëpunimi i vazhdueshëm i Agjencisë Kombëtare të Bregdetit me partnerët ndërkombëtarë për eksplorimin dhe studimin e bregdetit shqiptar, ka sjell në brigjet tona detare, anijen amerikane “Herkules” e Fondacionit RPM Nautical.
Kjo anije do të jetë e gatshme që në bashkëpunim me specialistët tanë të fushës së mjedisit, arkeologjisë dhe historisë, të marri të dhëna shkencore mbi ekosistemin tonë bregdetar si dhe në arkeologjinë nënujore.
Kjo do të jetë një tjetër shtysë për studimin e mëtejshëm të brigjeve tona dhe rëndësinë e tyre për historinë dhe ekoturizmin e vendit tonë. /a.ghttp://www.ata.gov.al/anija-amerikane-herkules-per-eksplorim-shkencor-te-brigjeve-tona-detare-324171.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate