17 giugno 2015

Promovimi i turizmit shqiptar nga agjencitë e huaja: 10 vendet si në përralla

 • Promovimi i turizmit shqiptar nga agjencitë e huaja: 10 vendet si në përralla
 • Promovimi i turizmit shqiptar nga agjencitë e huaja: 10 vendet si në përralla
 • Promovimi i turizmit shqiptar nga agjencitë e huaja: 10 vendet si në përralla
 • Promovimi i turizmit shqiptar nga agjencitë e huaja: 10 vendet si në përralla
 • Promovimi i turizmit shqiptar nga agjencitë e huaja: 10 vendet si në përralla
 • Promovimi i turizmit shqiptar nga agjencitë e huaja: 10 vendet si në përralla
 • Promovimi i turizmit shqiptar nga agjencitë e huaja: 10 vendet si në përralla
 • Promovimi i turizmit shqiptar nga agjencitë e huaja: 10 vendet si në përralla
 • Promovimi i turizmit shqiptar nga agjencitë e huaja: 10 vendet si në përralla
 • Promovimi i turizmit shqiptar nga agjencitë e huaja: 10 vendet si në përralla
 • Promovimi i turizmit shqiptar nga agjencitë e huaja: 10 vendet si në përralla
shqiper 1TIRANË, 17 Qershor/ATSH-Z.Tosku/- Shqipëria si vend i historisë së madhe, është destinacioni i duhur për të gjithë llojet e udhëtarëve.
Edhe pse shumë udhëtarë nuk dinë shumë gjëra në lidhje me Shqipërinë, për portalin “Lazy Pinguins” Shqipëria është destinacioni i duhur për të gjithë llojet e udhëtarëve.
I ndodhur në Mesdhe, Shqipëria është pjesë e Ballkanit, me verë të thatë dhe dimër të ftohtë dhe të lagësht, “Lazy Pinguins” rendit disa foto nga Shqipëria, të cilat sipas agjencisë, duken sikur janë pjesë e ndonjë përralle./m.m/http://www.ata.gov.al/ja-10-vendet-ne-shqiperi-qe-duken-si-ne-perralla-278419.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate