26 febbraio 2017

Studentë nga Michigani së shpejti vizitojnë Shqipërinë

AKBTIRANË, 22 Shkurt / ATSH / – Nga administrate e Agjencisë Kombëtare të Bregdetit,
bëhet e ditur se shumë shpejtë do të vijnë në Shqipëri  studentët Amerikanë të Universitetit të Michiganit,që  do të fillojnë praktikën e tyre studentore, pranë AKB-së.
ky është një bashkëpunim i hershëm i AKB-së dhe këtij universiteti në fushën e kërkimeve dhe studimeve nënujore në brigjet shqiptare.
Kjo veçse sjell një përvojë të re në studimet detare, prezanton arkeologjinë tonë nënujore  në një universitet tepër prestigjoz në botë por dhe në sajtet e agjencive turistike në mbarë globin. Prezantimi turistik i Shqipërisë, ka qenë në filozofinë e punës së stafit drejtues të Agjencisë Kombëtare të Bregdetit.
/a.g/
https://www.ata.gov.al/studente-nga-michigani-se-shpejti-vizitojne-shqiperine/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate