04 febbraio 2017

Qëndër në ndihmë të turistëve në AdZM-në e Elbasanit

qendraTIRANË, 2 Shkurt / ATSH / – Administrata e Zonave të Mbrojtura (AdZM) Elbasan ka ngritur një qendër për vizitorët dhe turistët në Fushë Studën, Stëblevë, e cila përveç informacionit të bollshëm që ofron për turistët dhe vizitorët, ka një kënd të gjerë dhe shumë të pasur me informacione në funksion të edukimit mjedisor.
Edukimi mjedisor është mjaft i rëndësishëm edhe për nxënësit e shkollave duke qenë se ato përfshihen në kurrikulat  apo bazuar edhe në programet mësimore të lëndëve të ndryshme si, gjeografia, historia, biologjia etj.
Kjo qëndër ofron  informacione rreth Parkut Kombëtar “Shebenik-Jabllanicë” si dhe  ve  në dispozicion ambjentet në këtë godinë për takime e seminare.
Kjo është një tjetër mundësi përtë planifikuar ekskursione, vizita, apo guida mësimore në Parkun Kombëtar “Shebenik-Jabllanicë”, duke marre edhe informacionin e nevojshëm rreth këtij parku. /a.ke/
https://www.ata.gov.al/qender-ne-ndihme-te-turisteve-ne-adzm-ne-e-elbasanit/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate