04 febbraio 2017

Belshi me projekte për zhvillimin e turizmit

belshTIRANË, 4 Shkurt / ATSH /  – Në Belsh u inaugurua  projektit “Belshi Turistik”, ku Agjencia Kombëtare e Turizmit, ne bashkepunim me USAID, ambasadën suedeze, Agjencinë e Zhvillimit të Rajoneve dhe Ministrinë e Zhvillimit Urban, mbështesin një seri investimesh që po zhvillohen në këtë rajon përmes programit të njohur si Fondi i Investimeve dhe Financimit në Turizëm.
Synimi është të promovohet dhe të zhvillohet turizmi në këtë zonë me vlera të veçanta natyrore, por edhe me tradita kulturore dhe kulinarie.
Gjate aktivitetit u  përurua edhe ‘Shtegu i Biçikletave’, një investim i kryer me fondet e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes. /a.ke/
https://www.ata.gov.al/belshi-me-projekte-per-zhvillimin-e-turizmit-ne-kete-zone/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate