15 gennaio 2016

Dokumentar mbi vlerat natyrore dhe historike të bregdetit shqiptar


portopalermoTIRANË, 14 Janar / ATSH/ – Realizohet një dokumentar i shkurtër filmik mbi vlerat natyrore dhe historike të bregdetit tonë. Dokumentari është bashkëpunim i RAC/SPA dhe INCA, në kuadër të projektit të përbashkët MedMPAnet.
Ky dokumentar nxjerr në pah më mirë sfidat në lidhje me çështjet e mbrojtjes detare dhe zonave historike bregdetare në Mesdhe.
Për vendin tonë u përzgjodh zona e Porto Palermos, duke evidentuar vlerat natyrore të saj, ato të biodiversitetit, vlerat kulturore e historike, si dhe zhvillimin e qëndrueshëm të aktiviteteve ekonomike dhe turistike të saj. /a.kehttp://www.ata.gov.al/dokumentar-mbi-vlerat-natyrore-dhe-historike-te-bregdetit-shqiptar-361281.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate