24 gennaio 2016

10 zonat më të bukura të Shqipërisë, sipas një turisteje të huajGjirokaster
..Shqipëria po kthehet në një vend të lakmuar për vizitorët e huaj. Sipas tyre në këtë vend miksohet bukur tradita me modernen ndaj europianët e kanë shënuar në hartat e tyre si një ndër vendet që duhet patjetër vizituar. Helen Armitage, në bloggun e saj shkruan se ka vizituar shumë vende dhe ndër më të bukurat ka renditur, zonat e Gjirokastrës, Beratit, Korcës, Sarandës, Ksamilit, Linin e Pogradecit, Shkodrën, Thethin, Krujën, Dhërmiun, duke sjellë karakteristikat për secilën zonë.
(d.b/BalkanWeb http://www.balkanweb.com/site/10-zonat-me-te-bukura-te-shqiperise-sipas-nje-turisteje-te-huaj/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate