17 novembre 2015

Projekte për turizmin malor në rrethin e Vlorës


vloraTIRANË, 17 Nëntor / ATSH/ – Turizmi në bregdetin e Vlorës si një zhvillim që bashkon turizmin detar, atë malor, historik si dhe atë të sporteve ujore, ka nxitur edhe AZM Vlorë që të bëhet pjesë e forumit që u iniciua nga GIZ “Zhvillimi i Qëndrueshëm e i Integruar në Rajonin Bregdetar Jugor”, që u zhvillua në qytetin e Himarës për identifikimin e shtigjeve të ecjes dhe ato me biçikleta në këtë rajon.
Një përparësi ky takim i dha ngjitjes në fshatrat malorë të rrethit të Vlorës ku tradita, historia, mënyra e jetesës dhe natyra janë një atraksion i kërkuar nga turistët./m.mhttp://www.ata.gov.al/projekte-per-turizmin-malor-ne-rrethin-e-vlores-340575.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate