20 novembre 2015

Në qytetin e Gjirokastrës hapen kurset e para për guida turistike


gjiroTIRANË, 20 Nëntor / ATSH / – Bashkia e Gjirokastrës, krahas punëve të tjera që e detyrojnë në komunitet në shërbim të qytetarëve, ka nisur edhe pyllëzimin e zonave të zhveshura në territorin e saj.
Por, duke administruar një qytet- muze, ku numri i vizitorëve ka ardhur në rritje, ka filluar të kujdeset edhe për kurset e para të guidave turistike, duke përgatitur udhërrëfyes nga vete qyteti dhe rrthinat e tij.
Kjo është edhe një gjetje për të punësuar mjaft të rinj me talent në fushën e turizmit dhe që kanë dëshirë të vazhdojnë karrierën e tyre në këtë profesion. /a.kehttp://www.ata.gov.al/ne-qytetin-e-gjirokastres-hapen-kurset-e-para-per-guida-turistike-342075.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate