23 dicembre 2015

“Shqipëria nga syri i shqiponjës”, dokumentari i publikuar nga mediat gjermane për vendin tonëNo video URL found.

0TIRANË, 22 Dhjetor/ATSH-Arbi Fortuzi/.- Mediat gjermane kanë publikuar një dokumentar rreth 43 minuta, dedikuar natyrës dhe jetës së egër në vendin tonë.
I njohur si vendi i shqiponjave, Shqipëria për mediat gjermane përfaqëson vendin ku tradicionalja ndërthuret me modernen, ku habitate mjaft të larmishme gjallesash popullojnë zona të ndryshme të vendit.
Dokumentari i publikuar nga rrejti ERD, ka sjellë për ndjekësit e tij pamje të mrekullueshme të alpeve shqiptare, ku çdo bukuri e vendit tonë përcillej përmes syrit të shqiponjës, e cila mbretëron në këto vende. Vendi ynë edhe emrin e ka marrë pikërisht prej këtij shpendi të mrekullueshëm. Gjithashtu në dokumentar është sjellë në vëmendje vija magjepëse bregdetare, laguna e Karavastasë..etj.
mare nga AtA.org.al
http://www.daserste.de/information/reportage-dokumentation/erlebnis-erde/videosextern/wildes-albanien-im-land-der-adler-102.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate