25 dicembre 2015

Kalaja e Beratit “Muret janë të dobëta”. Drejtori rajonal i Kulturës Kombëtare (DRKK) Berat kritikon edhe investimin me vlerë e rreth 2 ml euro, financuar nga BE, për kalldrëmet dhe infrastrukturën brenda lagjes muzeale Kala.Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate