13 dicembre 2014

Konferencë mbi turizmin u zhvillua ne Ulqin, ekspertët e rajonit diskutuan sot për mundësitë e zhvillimit të përbashkët të turizmit mes Malit të Zi, Shqipërisë dhe Kosovës.

..

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate