25 dicembre 2014

Festat/ Dyndje në Dardhë, Voskopojë, Theth e Valbonë Dec/2014

Lajmi se e shtuna do të jetë një ditë më dëborë në veri dhe në juglindje të vendit, ka bërë që qytetarët të planifikojnë të pushojnë në fshatrat turistikë të këtyre zonave. Në Dardhë të Korçës dhe në Voskopojë, hotelet janë thuajse të gjithë të rezervuar dhe është e pamundur të gjesh një vend. Po kështu edhe në Voskopojë. Nuk gjen vend as në hanet e Thethit dhe në zonën e Valbonës. Pjesa më e madhe e prenotimeve janë nga Tirana e Durrësi. Kështu parashikohet të jetë edhe për natën e ndërrimit të viteve.http://www.lapsi.al/lajme/2014/12/25/festat-dyndje-n%C3%AB-dardh%C3%AB-voskopoj%C3%AB-theth-e-valbon%C3%AB#.VJyFsMAAGM

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate