01 giugno 2017

AdZM e Beratit realizon markimin dixhital të shtigjeve turistike në Malin e Tomorrit

TIRANË, 31 Maj / ATSH / – Me nisjen e sezonit  turistik verorë, AdZM e Beratit ka kryer  markimin e shtigjeve turistike edhe në versionin  dixhital në Parkun Kombëtar ”Mali Tomorr” dhe në  Monumentet e Natyrës që gjenden në këtë park.
Këto shtigje mund të transferohen në çdo smartphone dhe mund të përdoren nga turistët që vizitojnë këtë park. Parku Kombëtar Mali i Tomorrit është një park mjaft i shtrirë dhe me një terren tepër të thyer,kështu që janë të nevojshëm udhërrëfyesit dhe në këtë rast guidatori dixhital do të jetë një ndihmë e madhe për vizitorët.
Në ndihmë të vizitorëve janë në dispozicion edhe zyrat e informimit të ngritura në qytetin e Beratit por dhe ato të shërndara në disa pika dominuese të parkut. /n.l/ /a.g/
https://www.ata.gov.al/adzm-e-beratit-realizon-markimin-dixhital-te-shtigjeve-turistike-ne-malin-e-tomorrit/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate