10 giugno 2017

Oraret e vizitave gjatë sezonit turistik veror 2017

       
1.MUZEU HISTORIK KOMBËTAR
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti: Tel: +355 4 2223977
www.mhk.gov.al


       2.MUZEU KOMBËTAR I PERGJIMEVE “SHTEPIA ME GJETHE”
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti: Tel: +355 682686566


       3.GALERIA KOMBËTARE E ARTEVE

E Hënë– E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakt – Tel: +355 4 222 6033
Email: koordinator@galeriakombetare.gov.al
      4.MUZEU KOMBËTAR “GJERGJ KASTRIOTI”, KRUJË
      5.MUZEU KOMBËTAR ETNOGRAFIK, KRUJË
Muzeu Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30 
Muzeu Etnografik, Krujë.
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti: Tel:+355 5 1122225
Cel: 0692156764
Facebook: Muzeu Historik dhe Etnografik Krujë
                                                                                                                              6.MUZEU KOMBËTAR “ONUFRI”, BERAT


                          7.MUZEU KOMBËTAR ETNOGRAFIK, BERAT
              E Hënë– E Dielë
              Ora 9:00  -  19:30
              Kontakti: Tel: +355 3232224
              Cel: 0695186517
              E-mail: agron.polovina@muzeumetberat.gov.al
              agronpolovina@gmail.com
              www.beratmuseum.gov.al


8.MUZEU KOMBËTAR I ARTIT MESJETAR KORÇË
9.MUZEU ARKEOLOGJIK, KORÇË
10.MUZEU KOMBËTAR I ARSIMIT, KORÇË
E Hënë– E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti: 082500207
Cel. 0684127575
Cel. 0675138333
www.muzeumesjetar.gov.al

            11.MUZEU KOMBËTAR I PAVARËSISË  VLORË
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  - 17:00.
Për periudhën 1 korrik – 10 shtator 2017
E Hënë dhe e Dielë: 8:00 – 11.00 dhe 17.00 – 22.00
Kontakti:Cel: 0692065390; 0696621300
Facebook: Muzeu Kombëtar i Pavarësisë


         12.MUZEU KOMBËTAR I FOTOGRAFISË “MARUBI”
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti:  Tel: 022 40007
Cel: 0673000007
www.marubi.gov.al

          13.PARKU KOMBËTAR BUTRINT (Pasuri e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s dhe
          zonë ligatinore me rëndësi ndërkombëtare - “Zonë RAMSAR”)
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00 – 20:00
Kontakti: cel: 0692436689
www.butrint.al


            14.MUZEU ARKEOLOGJIK DURRËS
E Hënë– E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti:  Tel.: +355 52222806


          15.PARKU ARKEOLOGJIK APOLONI
E Hënë– E Dielë
Ora 9:00  -  19:30 
Kontakti: cel.:355 692070500

           16.PARKU ARKEOLOGJIK BYLIS
E Hënë– E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti: cel:0692186291

            17.PARKU ARKEOLOGJIK SHKODËR
E Hënë– E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
0672853928

          18.PARKU ARKEOLOGJIK LEZHË
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
0692789684

         19.PARKU  ARKEOLOGJIK  AMANTIA
         20.PARKU  ARKEOLOGJIK  FINIQ
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti: Tel. +355 33230665
Cel: 0697570368

          21.PARKU  ARKEOLOGJIK  ORIKUM
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  18:00
Kontakti: Tel. +355 33230665
Cel: 0697570368

      21.PARKU  ARKEOLOGJIK  ANTIGONE
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti:
Tel. +355 84262441
Cel: 0682260198

22.KALAJA E BERATIT (Pjesë e Qendrës Historike të Beratit – Pasuri e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s)
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti: Tel.: +355 3232393

             23.KALAJA E GJIROKASTRËS (Pjesë e Qendrës historike të Gjirokastrës – Pasuri e                     Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s)
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti:   Tel. +355 84262441
 Cel: 0682260198


                 24.BANESA KADARE

            E Hënë  - E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakt: Cel: 0696987970

           25.KALAJA E PORTO PALERMOS
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti: Tel. +355 33230665
Cel: 0697570368
e-mail:             drkkvlore@yahoo.com

              26.KALAJA E KANINËS
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti: Tel. +355 33230665
Cel: 0697570368

             27.KALAJA E HIMARËS
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti: Tel. +355 33230665
Cel: 0697570368

              28.MANASTIRI I MESOPOTAMIT
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti: Tel. +355 33230665
Cel: 0697570368
e-mail:             drkkvlore@yahoo.com

           29.MANASTIRI I 40 SHENJTORËVE
E Hënë – E Dielë
Ora 9:00  -  19:30
Kontakti: Tel. +355 33230665
Cel: 0697570368
 http://www.kultura.gov.al/al/newsroom/lajme/oraret-e-vizitave-gjate-sezonit-turistik-veror-2017&page=1

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate